MO'KNOWLEDGE | ONLINE

MO'KNOWLEDGE | ONLINE

MET LARISSA BRUIN

Online

Please note: this event has already taken place

MO'KNOWLEDGE | ONLINE

MET LARISSA BRUIN

PODCASTSERIE

In de vijfde aflevering pakken we door op het thema van de week, namelijk ‘Online’. Tegenwoordig zijn we iedere dag online te vinden en zitten we bijna de hele dag op verschillende soorten sociale media platformen. Met een aantal clicks kun je alles de wereld insturen, maar niets verdwijnt meer zodra het eenmaal gepost is. Wat je post en jouw online zichtbaarheid is daarom heel erg belangrijk, óók in de urban scene.

In deze aflevering vertelt fashion en travel influencer Larissa Bruin alles over hoe je je online zichtbaarheid kan gebruiken voor financiële winst, hoe je meer volgers krijgt en wat het voor haar betekend om influencer te zijn. Check beide afleveringen vanaf nu via ons Spotify-kanaal!

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.