MO'KNOWLEDGE | FOCUS

MO'KNOWLEDGE | FOCUS

Met Externo Photography

Online

Please note: this event has already taken place

MO'KNOWLEDGE | FOCUS

Met Externo Photography

Podcastserie

Deze week staat de MO' Knowledge Podcast in het teken van 'Focus'. In de Urban scene wordt er van alles vastgelegd op beeld. Van videoclips tot clubnachten. In deze aflevering gaan we in gesprek met Arsenio, ook wel bekend als @externophotography. Arsenio is in de Amsterdamse clubscene een gevestigde fotograaf en weet een evenement goed in beeld te brengen. Maar wanneer kwam hij op het punt dat hij de stap heeft gemaakt om van fotografie zijn baan te maken? En welke stappen heeft hij hiervoor gezet? Beluister hier de aflevering! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.