MO'KNOWLEDGE | SOUND

MO'KNOWLEDGE | SOUND

Met Redouan (Avalon Music)

Online

Please note: this event has already taken place

MO'KNOWLEDGE | SOUND

Met Redouan (Avalon Music)

PODCASTSERIE

Deze week bij de Mo´Knowledge Podcast draait het allemaal om ´Sound´ - oftewel muziek. In deze aflevering spreken wij Redouan Ait Taleb, oprichter van platenlabel Avalon Music. Samen met zijn broers heeft hij in 2014 het platenlabel opgericht en in deze aflevering zal hij je alles vertellen over hoe het label te werk gaat en hoe jij als artiest bij hun terecht kan komen. Beluister hier de aflevering! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.