MO'KNOWLEDGE | SOUND

MO'KNOWLEDGE | SOUND

Met Mo Fouradi

Online

Please note: this event has already taken place

MO'KNOWLEDGE | SOUND

Met Mo Fouradi

PODCASTSERIE

Deze week bij de Mo´Knowledge Podcast draait het allemaal om ´Sound´ - oftewel muziek. In deze aflevering spreken wij Mo Fouradi. Mo is opgegroeid in Nieuw-West en is een grote naam in de urban scene na het oprichten van La Foux Artist Management Agency. Mo is op het moment zelfs Senior A&R Manager bij Top Notch, een van de grootste hiphoplabels in Nederland. Hij heeft zichzelf in Nieuw-West weten te ontwikkelen en in deze aflevering vertelt hij hoe hij dat heeft gedaan. Beluister hier de aflevering! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.