MO'KNOWLEDGE | What's poppin' in NW

MO'KNOWLEDGE | What's poppin' in NW

Met Rianca

Online

Please note: this event has already taken place

MO'KNOWLEDGE | What's poppin' in NW

Met Rianca

PODCASTSERIE

Deze week bij de Mo´Knowledge Podcast spreken we met Rianca van Meervaart Studio, de plek in Amsterdam waar jongeren hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. In deze aflevering vertelt Rianca je alle insides over deze creatieve broedplaats onder de jongeren, en de interessantste nieuwtjes over wat er allemaal nog gaat komen! Beluister hier de aflevering! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.