Willem - Man in Nood

Willem - Man in Nood

Live in Carré - Amsterdam

External Location
Staanplaatsen:

Price € 36,50

Sold Out

Rang 1

Price € 36,50

Rang 2

Price € 29,50

Rang 3

Price € 24,50

Dit optreden vind plaats in Koninklijk Theater Carré. Kaartverkoop verloopt via dit theater. Genoemde prijzen zijn exclusief 4,50 boekingskosten per boeking.

Please note: this event has already taken place

Willem - Man in Nood

Live in Carré - Amsterdam

Willem liet recentelijk zien dat hij zijn existentiële crisis te boven is gekomen met 'Man In Nood' en de bijbehorende uitverkochte tour, waarbij wij hem twee keer hebben mogen ontvangen in onze Rabozaal voor een te gekke liveshow. Op zaterdag 7 september is Koninklijk Theater Carré in Amsterdam het toneel van het allerlaatste live concert van zijn Man In Nood tour.

Vier jaar na het einde van The Opposites bracht Willem in november 2018 zijn langverwachte solo album ‘Man In Nood’ uit. Samen met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang, leverde Willem 12 diep doorvoelde songs af.  Tijdens de live presentatie voor vrienden, familie en pers liet hij een verpletterende indruk achter.  

Met een toonaangevende, vernieuwende live show verhoogt hij de lat in het hedendaagse live circuit. Een ‘must see’ voor de hiphop en pop liefhebber. Kort daarop werd Willem aangekondigd voor hét Europese showcase festival voor muziek, Eurosonic Noorderslag. Een compleet uitverkochte tour langs bijzondere locaties door het land volgde en een welverdiende 2e plaats in dé 3FM Live List van 2019. Komend festivalseizoen is Willem op Lowlands Festival terug te zien. Vervolgens sluit hij de zomer én de Man In Nood live tour af met een allerlaatste show in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Quote Willem

“Ik had nooit durven dromen dat een introspectief album als ‘Man In Nood’ zo goed ontvangen zou worden bij mijn fans en we met de live show op zulke mooie plekken konden spelen. Ik krijg nog steeds persoonlijke berichten van mensen over het album en de vraag of er meer live shows komen. Daarom heb ik besloten om nog één allerlaatste show toe te voegen, op een plek waarvan ik nooit had durven dromen ooit te mogen spelen: Koninklijk Theater Carré. Ik hoop jullie allemaal te zien op zaterdag 7 september!”


Melkweg recommends