You  Me At Six

You Me At Six

OZ

Price € 28,75*

Moved

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

You Me At Six

Support: Saint Phnx

You Me At Six is voor de poppunkliefhebbers al lang geen onbekende meer. Inmiddels zijn de jonge honden die op alle grote Europese festivals hebben gestaan volwassen geworden en dat hoor je ook terug in hun muziek. De Britten hebben het roer volledig omgegooid. Het supercatchy pop geluid is nog wel terug te horen maar heeft zich ontwikkeld tot bijna uitdagende, vrolijke melodische altrock. Gelukkig zijn de songs nog steeds heerlijk om luidkeels op mee te brullen. 

Op 15 januari zal hun zevende album ‘Suckapunch’het levenslicht zien! En om dat groots te vieren heeft You Me At Six vandaag een Europese tour aangekondigd die natuurlijk ook Amsterdam aandoet.

Saint Phnx zal hun vergezellen, deze twee broers, Steven en Alan Jukes, uit Glasgow halen inspiratie uit bands als Twentyone Pilots, X Ambassadors en Imagine Dragons. Hun bereidheid om te experimenteren in combinatie met hun talent voor het schrijven van hitgevoelige refreinen maakt Saint Phnx een serieuze rivaal voor elke stadionact. Onlangs verscheen hun debuutalbum waarmee ze inmiddels miljoenen streams hebben vergaard. Voeg daar support aan toe voor Yungblud, Imagine Dragons en Lewis Capaldi en je hebt een ijzersterke basis voor een glansrijke carrière!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends