You  Me At Six

You Me At Six

OZ

Price € 28,75*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 15 juni 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

You Me At Six

You Me At Six is voor de poppunkliefhebbers al lang geen onbekende meer. Inmiddels zijn de jonge honden die op alle grote Europese festivals hebben gestaan volwassen geworden en dat hoor je ook terug in hun muziek. De Britten hebben het roer volledig omgegooid. Het supercatchy pop geluid is nog wel terug te horen maar heeft zich ontwikkeld tot bijna uitdagende, vrolijke melodische altrock. Gelukkig zijn de songs nog steeds heerlijk om luidkeels op mee te brullen. 

Vorig jaar zag hun zevende album ‘Suckapunch’ het levenslicht! En om dat groots te vieren heeft You Me At Six een Europese tour aangekondigd die natuurlijk ook Amsterdam aandoet.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends