Job vacancies

Beveiliger/Portier

Voor ons Team Security zijn we op zoek naar gecertificeerde Portiers/Beveiligers! Het betreft een functie voor 2 tot 3 diensten per week (circa 15-25 uur per week)

Als Portier ben je het visitekaartje van de Melkweg en zorg je er samen met het Team Security voor dat de Melkweg een plezierige en veilige omgeving is tijdens concerten en clubnachten. Als Portier ben je verantwoordelijk voor een vriendelijk ontvangst, zie je toe op de veiligheid van bezoekers, artiesten, personeel, gebouw en houd je de bezoekersstromen nauwlettend in de gaten. Als Melkweg Portier blink je uit in gastheer/vrouwschap en ben je mede verantwoordelijk dat bezoekers een fijne avond/nacht in de Melkweg hebben. Je hebt een proactieve houding, gaat nauwkeurig te werk, maar weet ook programma afhankelijk te differentiëren in publieksbenadering. Je ziet toe op het gedrag van bezoekers in relatie tot onze huisregels, staat stevig in je schoenen en pakt een conflict situatie de-escalerend aan. Je bent in het bezit van een (SVH) Portiersdiploma of diploma beveiliger niveau 2.

Meer informatie of direct reageren? Dat kan via onze vacaturewebsite!

Wil je werken als Beveiliger/Portier maar heb je nog geen ervaring en certificaat? We hebben momenteel ook een vacature open staan voor Portier in opleiding, hierbij bieden we je een opleidingstraject waarnaast je direct ervaring opdoet bij het Team Security. Meer informatie is te vinden via deze link!