Job vacancies

Beveiliger/Portier in opleiding

Wil je werken als Beveiliger/Portier maar heb je nog geen ervaring en certificaat? De Melkweg biedt je een opleidingstraject waarnaast je direct ervaring opdoet bij het Team Security. Het betreft een functie voor 2 tot 3 diensten per week (circa 15-25 uur per week)

In 7 maanden word je in een leer/werktraject klaargestoomd om als volwaardig Portier aan de slag te gaan bij de Melkweg. Wij bieden je een opleiding en de nodige ervaringsuren tijdens evenementen. Als Portier in opleiding ben je het visitekaartje van de Melkweg en zorg je er samen met het Team Security voor dat de Melkweg een plezierige en veilige omgeving is tijdens concerten en clubnachten. Als Portier in opleiding ben je verantwoordelijk voor een vriendelijk ontvangst en de kaartcontrole. Je ziet daarnaast toe op de veiligheid van bezoekers, artiesten, personeel, gebouw en houd de bezoekersstromen nauwlettend in de gaten. Je begint als suppoost en start direct met de opleiding om binnen 7 maanden door te groeien naar de functie Portier.

Meer informatie of direct reageren? Dat kan via onze vacaturewebsite!

Heb je al wel ervaring als portier en ben je in het bezit van het juiste certificaat? We hebben momenteel ook een vacature open staan voor Portier. Meer informatie hierover is te vinden via deze link!