Job vacancies

Stages marketingafdeling

Gaat jouw hart sneller kloppen van live muziek? Struin jij graag relevante muziekplatforms en concertagenda’s af om op de hoogte te zijn? Heb jij een goed gevoel voor tekst en ben je klaar om je (marketing)skills in de praktijk te teksten? Dan horen we graag van je! Voor de marketingafdeling van de Melkweg zijn we namelijk weer op zoek naar marketingstagiaires. Het gaat om de stageperiode vanaf september 2021, voor 5 maanden en minimaal 32 uur per week.

DTP/Grafisch Vormgeving
Tijdens deze stage ondersteun je onze grafisch vormgever in dagelijkse werkzaamheden en vormgevingsprojecten en werk je nauw samen met de marketingafdeling. Het werk zal vooral bestaan uit het vormgeven van diverse communicatie-uitingen binnen de huisstijl van de Melkweg, zoals concertposters, flyers, advertenties, signage, social media- en video-content. In de loop van je stage ga je in toenemende mate zelfstandig aan de slag. Er is tevens ruimte voor verdieping, eigen initiatief en opdrachten vanuit de opleiding.

Meer info en de mogelijkheid om te reageren via deze link.

Online Marketing en Content Creatie
Tijdens deze stage ondersteun je het marketingteam en zal je je vooral richten op het optimaliseren van de online aanwezigheid van de Melkweg. Je leert over alle facetten van online marketing, dus hoe je een online campagne opzet, maar ook hoe je nieuwe (video)content kunt creëren en wat de do’s en don’ts zijn op het gebied van webcare. In de loop van je stage ben je in toenemende mate zelfstandig verantwoordelijk voor de redactie van en contentcreatie voor onze online kanalen en is er tevens ruimte voor verdieping en opdrachten vanuit de opleiding.

Meer info en de mogelijkheid om te reageren via deze link.