Published on

3voor12 tipt (mogelijke) Lowlands-hoogtepunten

Goed voorbereid naar Lowlands? Afgelopen weekend publiceerde 3voor12 een lijst van zestien artiesten die volgens hen “zomaar eens voor een Lowlands-hoogtepunt kunnen zorgen”. Vergeet dus niet om deze zestien in je blokkenschema te omcirkelen. En mocht je nu ergens dit najaar terugverlangen naar het moment dat je in de X-Ray of India jouw Lowlands-hoogtepunt beleefde, dan hebben we goed nieuws. Maarliefst zeven van de acts uit het lijstje van 3voor12 staan de komende tijd ook bij ons!

Zo komt Zwangere Guy, die in april ook al onze Upstairs afbrak, eind september nogmaals langs voor een optreden. 3voor12 schroeft de verwachtingen voor het Lowlands-optreden van deze Belgische rapper alvast hoog op: “Zijn show is een gelaagde mix van g-funk, oldschool boombap en klapperende trap waarin de turn-up wordt afgewisseld met emotioneel besef, en vooral het mega-intense ‘Gorik, Pt. 1’ valt in het midden van de show als een baksteen in je maag.”. 

Ook de omschrijving van het Canadese PUP (begin november bij ons op het podium) belooft wat: “Op Lowlands hoef je echt niet ver uit te wijken voor een kolkende moshpit of een wavey crowdsurf. Bij PUP worden er gegarandeerd wat vreemdelingen over je schouders gekatapulteerd.”.

Verder in het najaar bij ons: girl in red, Pond, black midi, Loyle Carner en Meetsysteem (ADE Live, locatie: Paradiso).