Published on

Eerste namen Melkweg ADE 2021 bekend

De aftrap is het officiële openingsconcert, dat voor de vijfde keer in handen is van het award-winnende Metropole Orkest met een bijzondere samenwerking. De hypnotiserende synthesizers van elektronicaduo Weval smelten tijdens een betoverende show in de unieke Rabozaal met het orkestrale geluid samen, onder leiding van dirigent Hans Ek.

De eerste nachten zijn gevuld met bewezen clubformules. Zo neemt het Canadese EDM-label maarliefst drie zalen van de Melkweg over tijdens de Monstercat Showcase en cureert technobaron Dave Clarke alweer de 16e editie van Dave Clarke Presents, de langstlopende technonacht binnen ADE. Ook trancegrootheid Markus Schulz keert terug met zijn Open to Close concept, en een intieme labelavond voor de echte fans. Verder is er een liveshow van Shygirl en zijn er hostings van zwaargewichten Oliver Heldens en Hospitality, die laatste met drum & bass legendes als Camo & Krooked en Metrik. Dit zijn slechts de eerste programma’s. De komende maanden worden er meer clubnachten, liveshows, films, talks en namen aan de line-up toegevoegd. Check het complete programma en meer info.

De verwachting is dat het Amsterdam Dance Event dit jaar kan plaatsvinden, uiteraard onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom het coronavirus.