Published on

MO'CAMP | Meet moderator Eva Rillen

Eva voelde vrij jong al aan dat de standaard schoolroute niet de enige ontwikkelroute is om te bereiken waar zij uiteindelijk terecht wilde komen. Maar als het niet via school gaat, hoe kom je dan wel waar je wilt zijn? Waar begin je en waar vind je de juiste informatie?

Haar MO (Motivatie, Movement en Money Quest) startte bij in het diepe springen en het gewoon doen. Zij startte haar blog, maar bleef bewust klein. Haar strategie? In micro vorm doen wat ze in grotere vorm wilde doen. Geen grote stappen nemen, maar wel in beweging blijven. Zij verzamelde zo gaandeweg een groep mensen om haar heen die, net als bij een marathon, langs de zijlijnen haar aanmoedigde en scherp hielden. Hierbij heeft ze vooral moeten leren eerlijk te zijn met haarzelf en haar doorzettingsvermogen/work drive. Over stappen die ze bijvoorbeeld niet echt, of echt niet nam. 

Van de kleine stappen kwamen grote kansen en door het inzetten van haar contacten als klankbord, mentor of lezer is haar droom zich aan het ontwikkelen en zit ze er nu midden in. Eva schrijft over haar levens ontwikkelingen, haar ervaringen en de gevoelens die daarbij vrijkomen. Zij wilt met haar blog vooral zwarte vouwen (maar niet alleen) laten zien, dat het leven zijn ups en downs kent, maar dat je er niet alleen voor hoeft te staan.

Tijdens MO op 31 januari modereert Eva Rillen het gesprek van "Vrouwen in de Industrie". 'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven komen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om in de urban muziekscene aan de slag te kunnen. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als wat komt allemaal kijken bij het organiseren van een festival, hoe start je een eigen feest en hoe optimaliseer ik het bereik van mijn track. Check het Facebookevenement voor meer info.

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Meervaart Studio en Productiehuis Melkweg Paradiso.