Published on

MO´Knowledge panel drie en vier aangekondigd

We zijn alweer aangebroken bij de derde en vierde panel van MO´KNOWLEDGE, namelijk panels over Ondernemerschap en Movement in Nieuw-West. Check ze hieronder! 

#3: Ondernemerschap en de eerste stappen in je (creatieve) carrière in tijden van corona

We zitten nog midden in de coronacrisis, het lijkt een gekke tijd om bezig te zijn met (de eerste) stappen in je creatieve carrière. Toch is het in deze tijd ook mogelijk jezelf als artiest of creatieve professional een goede start te geven. Corona biedt tenslotte niet alleen uitdagingen, maar ook kansen. Welke (eerste) stappen kan je zetten om je carrière een boost te geven? Waar begin je? Hoe houd je je hoofd financieel boven water? En wat zijn extra aandachtspunten in deze tijd? On derde panel helpt je op weg! Check het Facebookevent hier en tune in op 4 februari om 20:00 uur!

Sprekers: 

  • Rakesh Kanhai
  • Daniël Nagelkerke
  • Djeraníe
  • Moderator: Salim el Eater

Georganiseerd in samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis en Yallah! Yallah! Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

#4 Movement in Nieuw-West

Nieuw-West is volop in beweging en ontwikkeling. Het is een levendig stadsdeel met een actieve urban scene. In dit panel maken we kennis met een aantal creatives die wonen en werken in het stadsdeel. Wat leeft er in Nieuw-West en wat hebben de creatives nodig om met hun projecten aan de slag te gaan? We gaan o.a. in gesprek met Amsterdammertje van het jaar Salim el Meriami. Ook stadsdeelbestuurder Ronald Mauer schuift aan. Wat kan er vanuit het stadsdeel nog meer gebeuren om een bloeiende urban cultuur te laten floreren? En waar kan je als artiest of creatieve zelf met je ideeën terecht? Check het Facebookevent hier en tune in op 11 februari om 20:00 uur!

  • Salim El Meriami
  • Ronald Mauer 
  • T.B.A.
  • Moderator: Salim el Eater

Georganiseerd in samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis en Yallah! Yallah! Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.