Published on

Melkweg Recommends: Ilse

In Melkweg Recommends tippen wij onze muzikale favorieten aan jou! Deze week de beurt aan Senior Marketeer Ilse Lindenhovius.

SUUNS - Arena
"I love SUUNS. Denk mijn favoriete band aller tijden. Heb ze vaak live gezien en dat is één grote hypnose, een trip waarin je wordt meegezogen. Ik heb dit nummer veel geluisterd op de fiets, ’s nachts, wegrijdend van een feestje ofzo. Heerlijk. Je gaat er ook wel hard van fietsen."

Broadcast - Come On Let’s Go
"Zo’n nummer dat je altijd en overal kunt luisteren. Het doet me heel erg denken aan toen ik als puber een MP3-speler had waar ik 256 MB aan muziek op kwijt kon. Dat zijn ongeveer 60 liedjes. Ik luisterde soms wekenlang naar dezelfde lijst, deze heeft daar lange tijd tussen gezeten. Geweldige band, fijn nummer. R.I.P. Trish Keenan <3"


 
Sef, Willem - El Salvador
"Dit is denk ik mijn meest beluisterde nummer van het afgelopen jaar, hij kwam precies op het juiste moment. Je gaat er wat weemoedig in en komt er hoopvol uit. Het komt hoe het komt. Ook een perfecte afsluiter van de dag of (ga ik weer) van een feestje."
 

Frank Ocean - Godspeed
"Dit nummer is ook de soundtrack van de film ‘Waves’ die ik een tijdje geleden zag, een film waarin de muziek eigenlijk gewoon een personage an sich is. Ik was al fan van Frank Ocean, maar toen ik Godspeed hierin hoorde, werd ik pas echt verliefd. Prachtig."
 

Weyes Blood - A Lot’s Gonna Change
"Ik vind dit echt zooo mooi. Het gaat over nostalgie, over loslaten en ja, dat moet je nog wel eens in het leven he? Een heel chill nummer, met die strijkers en haar stem die ik op een of andere manier heel geruststellend en bemoedigend vind. Sowieso een aanrader om de plaat waar deze op staat helemaal te luisteren, Titanic Rising."