Published on

Stages marketingafdeling

​Op zoek naar een leerzame, maar vooral leuke marketingstage in de culturele sector? Bij de Melkweg krijg je in een informele werkomgeving volop de ruimte om skills te ontwikkelen die waardevol zijn voor de rest van je carrière. Wij hebben op onze marketingafdeling voor de periode vanaf september 2020 tot februari 2021 verschillende stageplekken beschikbaar, elk met een eigen specialisatie:

  • Marketing en communicatie – Als Stagiair Marketing en Communicatie leer je over alle facetten die komen kijken bij de promotie van onze programma’s. Hierbij kun je denken aan het bedenken en uitzetten van relevante marketingacties, het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van onze website en social media kanalen. 

  • Marketing en communicatie hiphop – Als Stagiair Marketing en Communicatie met interessegebied hiphop leer je over alle facetten die komen kijken bij de promotie van onze hiphopprogramma’s. Hierbij kun je denken aan het bedenken en uitzetten van relevante marketingacties, het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van onze website en social media kanalen. 

  • Online marketing & content creatie – Als stagiair online marketing & content creatie leer je wat er allemaal komt kijken bij de online marketing van een podium als de Melkweg. Gedurende je stage ga je zelf ook aan de slag met het maken van content.

Meer weten? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de stages en kun je ook direct reageren! Momenteel is het mogelijk om te solliciteren voor de stageperiode september 2020 - februari 2021.