Published on

Radio Melkweg: Ons nieuwe platform voor DJ's

We missen het gedruis van de Amsterdamse nacht. Daarom lanceren dit jaar een nieuw platform voor DJ’s uit de stad: Radio Melkweg. Kijk en luister elke vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur naar een mix van oude bekenden, nieuw talent en gevestigde namen uit het hyperdiverse dancespectrum. Geen vastgeroeste playlists, maar iedere week twee frisse DJ’s met eigen klankpalet live vanuit de Melkweg.

De eerste shows op Radio Melkweg zijn in handen van onder meer technobaron Dave Clarke, Encore resident Waxfiend en T & Sugah van drum & bass collectief High Tea. Het zijn de grotere namen die al wat langer in de Melkweg meedraaien. Ze nemen een gast mee die volgens hen een plek in de spotlights verdient. 

“Nu we jullie voorlopig niet fysiek kunnen verwelkomen, brengen we de dansvloer bij je thuis. Radio Melkweg geeft ons de mogelijkheid talent een plek te bieden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De shows worden uitgezonden via YouTube. We werken daarnaast hard aan een streamingplatform binnen onze eigen website. Daarover binnenkort meer.” aldus onze dance programmeur Lévi.

Het radioprogramma voor de maand februari staat nu online. Houd de agenda in de gaten om te zien wanneer jouw favoriete acts langskomen!