Published on

Winacties!

We hebben maar liefst vier win acties voor je klaar staan. Doe je mee?

Ben jij verzot op de PRESSURE van die ultra-lage frequenties en wil je graag twee passe-partouts winnen? Post dan een foto van jouw BASS FACE in de comments onder deze post en maak kans op gratis toegang voor drie dikke nachten en het live concert van Brain Damage. We verloten er de komende week 3x2! 

Klik hier voor tickets en meer info over onze Bass weekender.

Ben jij de allergrootste Crystal Fighters fan en wil jij in het bezit zijn van een gesigneerd drumvel én een LP? Dat kan! We mogen maar liefst 2 bundels weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons onder deze post laten weten waarom jij één van deze items moet winnen.

Klik hier voor tickets en meer info.

Vers van de pers! Het gloednieuwe Vök album ‘In The Dark’ is afgelopen week uitgekomen en jij kunt deze op LP óf CD winnen! Laat ons hierweten waarom jij de plaat van het IJslandse trio moet winnen in de comments, en misschien loop jij na het concert naar buiten met deze fijne prijs.

Klik hier voor tickets en meer info.

Als laatste hebben we nog een winactie op ons Heavy Instagram account! Iedere maandag komt hier een nieuwe #merchmonday uit waarbij je elke week kans maakt op nieuwe merchandise van jouw favoriete Heavy artiesten. Deze week hebben we een winactie van To The Rats And Wolves. Reageer onder deze post en doe mee! 

Klik hier voor tickets en meer info.