Melkweg in tijden van corona

Kom je binnenkort bij ons op bezoek? Op deze pagina vind je meer informatie over de bij ons geldende coronamaatregelen. 

De eerste clubnachten - we mogen weer!
Er mag weer gedanst worden! Op vrijdag 2 juli kun je op vertoon van een coronatoegangsbewijs weer de dansvloer op tijdens Fiesta Macumba. Zaterdag 3 juli is het tijd voor Encore! We kijken ernaar uit jullie weer te verwelkomen en er een goed feestje van te maken! Houd onze agenda in de gaten voor meer clubnachten deze zomer.

Coronaproof programmering
Op 30 juni staat de uitgesproken Nijmeegse zangeres Linde Schöne in onze Max en op 3 juli singer-songwriter Hannah Mae. Bekijk onze agenda voor een compleet overzicht van alle coronaproof programma's.

Online programmering
Heb je onze nieuwe podcastserie Stir It Up al gecheckt? Hierin gaat radio-dj Angelique Houtveen in gesprek met verschillende artiesten over hun muziek. Samen gaan ze dieper in op het maakproces, de teksten en de boodschap. 

Check voor een overzicht van alle online programmering en meer informatie onze agenda.

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!