Melkweg sluit deuren tot 11 november

Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan ons 1,5 meterprogramma, met vele avonden waar wij van hebben mogen genieten tot gevolg. Inmiddels heeft de overheid echter in de persconferentie van 13 oktober aangekondigd dat de maatregelen worden aangescherpt, waarbij wordt overgegaan tot een gedeeltelijke lockdown. Met deze gedeeltelijke lockdown gaat heel Nederland op slot voor vier weken en daarom hebben wij besloten ook de Melkweg vier weken (tot 11 november) op slot te doen voor activiteiten met publiek in de zaal. Hiermee beschermen we zoveel mogelijk de gezondheid van onze medewerkers en publiek. Het is een pittig besluit, maar dit is ons inziens het enige wat we kunnen doen om bij te dragen aan het doen afnemen van het aantal besmettingen. We zullen komende tijd per week aan de hand van de routekaart kijken of het noodzakelijk is die vier weken te verlengen.

Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van verplaatste/afgelaste programma's. Stay Safe, friends.

Steun de Melkweg

Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor ons is en hoe je ons door middel van een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!


News