Jouw bezoek aan Melkweg

Eindelijk mogen we onze deuren weer openen voor publiek en dus zijn we onze agenda met nieuwe programma’s aan het vullen! Zo kun je de komende maanden genieten van intieme zomersessies door onder andere Black Acid, Joya Mooi, The Visual én staan er diverse films op de planning. Bij alle programma’s volgen we het coronaprotocol van onze branchevereniging VNPF en houden op deze wijze rekening met de richtlijnen van de overheid en RIVM. Dat houdt in dat een bezoek aan de Melkweg er anders uit zal zien dan je gewend bent. Zo laten we bijvoorbeeld minder mensen toe in de zaal, zodat er voor iedereen een zitplek is én er anderhalve meter afstand tot andere bezoekers gehouden kan worden. Lees hier verder over onze aangepaste huisregels en aanvullende informatie over je bezoek in tijden van corona. 

Overzicht van onze programmering komende tijd

Wij hopen je snel weer in de Melkweg te verwelkomen! Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de programma’s die binnenkort plaatsvinden.

Opgeschorte programma’s in verband met corona

Vanwege het eerdere verbod op evenementen en bijeenkomsten en de richtlijnen die op dit moment nog steeds gelden, hebben we onze reguliere programmering tot tenminste 1 september 2020 op moeten schorten. Waar mogelijk zijn we met artiesten en organisaties op zoek gegaan naar nieuwe data voor deze uitgestelde programma’s. Dat is in veel gevallen gelukt! Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de programma’s waar inmiddels een nieuwe datum voor gevonden is. We vullen dit overzicht regelmatig aan, want er komen nog bijna dagelijkse nieuwe data bij. Voor meer informatie over wat je kunt doen indien je verhinderd bent op de nieuwe datum of indien het programma dat je zou bezoeken wordt afgelast, verwijzen we je naar deze pagina.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de gevolgen zijn voor programma’s vanaf 1 september. Uiteraard brengen we jullie op de hoogte zodra hier meer over bekend is.

Steun de Melkweg

Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor is en hoe je ons door middel van een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!