Tickets
Attend on Facebook

Typhoon

Lichtinval

Vanwege de coronapandemie en de daarmee samenhangende 1,5 m afstand die we moeten hanteren is het helaas niet mogelijk om deze concerten in de Melkweg te houden. In overleg met Typhoon hebben we er voor gekozen om de optredens niet te verplaatsen naar volgend jaar of helemaal te cancelen, maar om het te verplaatsen naar de AFAS Live.

Het concert van 13 november wordt verplaatst naar 6 november en het concert van 14 november wordt verplaatst naar 7 november. De concerten van 20, 21 en 22 november wijzigen enkel van locatie. Datum en tijd van deze drie optredens blijven derhalve ongewijzigd.

Tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling.

Muziek is liefde en liefde is er om te delen! Dát gaat Typhoon op 6, 7, 20, 21 en 22 november met zijn Titanenband in de AFAS Live doen.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. De verhalenverteller viert in zijn muziek het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

De rust die hij heeft ervaren tijdens zijn pauze, maakt dat hij er weer klaar voor is om zijn muziek - en dus liefde - te delen! In juni komt hij met een nieuw album, waarvan nieuwste single ‘Ogen Dicht’ net is uitgekomen. Liefde is meer dan muziek en dat zal deze dagen ook zo ervaren worden, so stay tuned voor meer!

Program

Typhoon - We Zijn Er