Horecamedewerker

Biertjes tappen terwijl je geniet van de tofste concerten? Solliciteer dan nu als horecamedewerker bij de Melkweg!

Over de functie
Wil je aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is en bijdragen aan een onvergetelijke avond voor onze bezoekers? Dan hebben wij dé job voor jou! Als Horecamedewerker werk je achter de bar of als glazenhaler. Tijdens onze diverse programma’s, zoals concerten en clubnachten, ben je verantwoordelijk voor een hulpvaardige en vriendelijke service richting onze bezoekers. Hiernaast heb je veel contact met je gezellige collega’s én omdat je in de zaal werkt krijg je altijd wat mee van de optredens. De Melkweg is vrijwel dagelijks geopend, maar het drukst is het in het weekend. In deze functie maak je deel uit van de Melkweg-horecaploeg die bijna 50 medewerkers telt en onderdeel is van het Team Publieksdiensten. Samen zorgen we voor bijzondere avonden!

Wat neem je mee

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent beschikbaar voor 2 à 3 shifts in de week, waaronder minimaal één nacht en één weekend-shift;
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam;
  • Je bent gek op muziek en gezellige collega’s;
  • Eerdere ervaring in de horeca is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.
     

Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren! Als Horecamedewerker krijg jij een salaris in salarisschaal 2 van de CAO VNPF (€12,12 per uur). Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar de Melkweg concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Horecamedewerker? Dan horen we graag van je! Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je contact opnemen via info@melkweg.nl.

Klik op de onderstaande knop om te solliciteren als Horecamedewerker!