MedewerkerHR

Nieuwsgierig naar een unieke kans om je HR-carrière in de schijnwerpers te zetten? Wacht dan niet langer, want wij zoeken een gedreven HR-medewerker om ons team te versterken in de bruisende wereld van de poppodia!

Over de rol
HR ondersteunt, adviseert en begeleidt de verschillende bedrijfsonderdelen waardoor de taken zeer afwisselend zullen zijn. Van recruitment, verzuim, administratie, in- door- uitstroom, digitalisering, wet en regelgeving tot beleid. Als HR-medewerker zul je een sleutelrol vervullen in het ondersteunen en versterken van de Melkweg. 

Je bent op een dagelijkse basis bezig met ondersteunende en administratieve werkzaamheden op het gebeid van de personeelsdossiers, contracten en verzuim. Je doet dit met precisie en aandacht voor detail. Daarnaast draag je bij aan het handhaven en up-to-date houden van ons beleid, wat ervoor zorgt dat de Melkweg een veilige en plezierige omgeving blijft voor iedereen. 

Je ondersteunt in deze rol de HR-adviseur en buigt je over zaken zoals de ontwikkeling van medewerkers, beoordelingscyclus, sociale veiligheid en de werving en selectie. We willen wij jou graag meenemen in al onze HR-processen en zien jouw input graag tegemoet. 

Wat neem je mee

  • Je bent administratief sterk en initiatiefrijk. Verder vragen wij:
  • een relevante opleiding op MBO-niveau
  • je werkt zeer nauwkeurig en secuur. 
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
  • je bent computervaardig en handig met Office365

Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Als medewerker HR krijg jij een salaris in salarisschaal 5 van de CAO VNPF (€2281,51 - €3132,02).

Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als HR medewerker? Dan horen we graag voor 10 december van je!

Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met naam via het algemene telefoonnummer van de Melkweg: 020 - 531 8181.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je de motivatie om binnen no time te leren? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.

Klik op de onderstaande knop om te solliciteren.