24H Centrum: Anime + matinee = manimee!

24H Centrum: Anime + matinee = manimee!

Cinema

Voor dit programma dien je te reserveren via deze link: https://melkweg.reservio.com/

melkweg.reservio.com/

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

24H Centrum: Anime + matinee = manimee!

Robot Carnival (1987) / Memories (1995)

24H Amsterdam vindt plaats in de stad! Op deze dag openen theaters, musea, kerken, winkels, bars, hotels en clubs hun deuren en organiseren talloze verrassingen en (gratis) activiteiten. Het is de perfecte kans voor Amsterdammers om de binnenstad te (her)ontdekken in slechts 24 uur. Ook Melkweg doet mee, met o.a. anime in onze Cinema. Op deze filmmiddag leun je lekker achterover in het pluche voor de beste ‘anthology anime’, klassiekers die bestaan uit meerdere korte films en ideaal zijn om even (een stukje van) mee te pakken!

14:00 - Robot Carnival (1987) - Romantiek, Science fiction en opgroeien. Enkele thema’s die worden verkend in de verschillende verhalen in de anime film ‘Robot Carnival’ uit 1987. Zoals de titel al doet vermoeden, hebben alle films een gemeenschappelijke fascinatie en liefde voor robots. Soms zijn de robots goed, soms evil en soms zelfs allebei. Maar het geheel is sowieso een fantastische rit in deze klassieke anime. Reserveren voor deze film kan hier!
 
16:00 - Memories (1995) - Een verbluffende sciencefiction-anthologie met drie meeslepende films van Koji Morimoto (oprichter van de bekroonde animatiestudio Studio 4°C), Tensai Okamura (de man achter de populaire serie 'Darker than Black') en de invloedrijke manga-artiest en Akira-regisseur Katsuhiro Otomo. Reserveren voor deze film kan hier!

  • 13:30 Zaal open
    14:00 - 15:30 Robot Carnival (1987)
    16:00 - 18:00 Memories (1995)
  • Tweet this

Melkweg tipt