Expositie

24H Centrum Hypnose in de Expo

Expo

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  De huidige expositie en documentaire van Marjolein Busstra heeft het startsein gegeven voor de aandacht die Melkweg op regelmatige basis gaat vragen voor seksueel misbruik. Vanaf nu zullen wij het gehele jaar door aandacht besteden aan dit belangrijke onderwerp; door middel van talks, interviews en workshops. 

  Zaterdag 14 mei trappen we deze nieuwe programmalijn af met een gezamenlijke hypnosesessie; een uitgelezen vorm voor trauma verwerking. Samen met Melkweg Cinema doen wij mee aan het programma van 24H Centrum. Bekijk hun website voor het volledige programma. Dit wordt gevolgd door een workshop waarin het 'ownen' van jouw seksualiteit centraal staat (zie ander programma).

  Het programma
  10:30 - Feel good morning met hypnosesessie en Expo-bezichtiging. Ontspanning, bewustwording en daarna met nieuwe energie de dag beginnen is de inzet van deze ochtend. Begin je dag met een heerlijke hypnose. Daarna is er de mogelijkheid om de tentoonstelling van Marjolein Busstra, ‘We Don't Talk’, in alle rust te bekijken.
  12:00 - MILK, het Melkweg Café aangrenzend aan de Expo, gaat open voor een heerlijke lunch (tegen kleine betaling).

  Aanmelden is niet nodig. Inloop is vrij en gratis. Belangrijk: breng je eigen yogamat mee.

  Beeld (boven) uit de huidige Melkweg Expo: Marjolein Busstra, We Don't Talk, 2021.