257ers - Helemaal Melkweg

257ers - Helemaal Melkweg

OZ
€ 10 + lidmaatschap

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

257ers - Helemaal Melkweg

Dit programma maakt deel uit van HELEMAAL MELKWEG, hét Melkweg-festival bij uitstek. Zwerf door het volledige gebouw en laat je verrassen door muziek, theater, film, dans en een expositie.

Je hebt de zomerhit van 2016 ongetwijfeld al horen langskomen: ‘Holland’, van het Duitse hiphopduo 257ers! Shneezin en Mike droppen sinds 1997 aanstekelijke mixtapes en tracks, die doorspekt zijn met een gezonde portie humor. De opvolger van hun succesvolle album ‘Boomshakkalakka’, ‘Mikrokosmos’ ligt vanaf 1 juli klaar om helemaal op los te gaan en aan hun ‘Holland’ hit te horen, wordt het een plaat die de dansbenen niet onberoerd laat. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt