40UP

40UP

Max, OZ
€ 19,50

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

40UP

40UP sluit 2015 knallend af en begint 2016 swingend met de 40UP Big Bang Tour die groots eindigt in de Melkweg! Het belooft een spectaculaire avond te worden waar alle 40Uppers de kerstkilo’s eraf kunnen swingen en het nieuwe jaar alvast dansend kunnen inluiden. 

40up is een initiatief van Harry de Winter; oorspronkelijk alleen in Amsterdam, nu vanwege groot succes ook in de rest van het land!

Speciaal voor de Big Bang Tour reist 40UP DJ Alex van Oostrom met liveband, The Uptown Crew, door het land. De Uptown Crew bestaat uit zangeres Mavis Acquah, percussionist en MC Dillon Lewis en saxofonist Arjan M.  Zij zullen zorgen voor een swingende reis door de verschillende stijlen dansmuziek zoals disco, soul, latin en popmuziek.

Alex van Oostrom samen met The Uptown Crew staat garant voor een unieke dansavond, uiteraard gecombineerd met, de inmiddels van 40UP bekende en unieke videobeelden en andere 40UP dj’s.  In de Oude Zaal draait  o.a. DJ Bart Thimbles, (bekend van Turn up de Bass),  90's maar wel zo breed mogelijk, maar altijd met een lekkere beat. 


Melkweg tipt