7 Years of Lukas Graham (2020)

7 Years of Lukas Graham (2020)

NL Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

CJP Korting

Prijs € 8,10

Gratis voor jaarleden

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit Houders van de Cinevillepas kunnen vanaf een week voor de voorstelling via de filmpagina op www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn is aanloop op de avond zelf ook mogelijk.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

7 Years of Lukas Graham (2020)

NL Première

Voor een buitenstaander lijkt alles van een leien dakje te gaan voor de Deense band Lukas Graham. Elke keer als zanger Lukas Forchhammer een doel stelt voor zichzelf, lukt het. Hij wordt getekend door een groot internationaal label, hij werkt met de grootste producers, hij wordt de wereld overgevlogen om zijn hit '7 Years' te zingen op de grootste podia. En dan wordt Lukas ook nog eens voor het eerst vader. Dichterbij bekeken echter, zijn dit een hoop dingen tegelijkertijd. Dromen worden zo van het ene op het andere moment makkelijk nachtmerries. 

Regisseur René Sascha Johannsen volgt de band zeven enerverende jaren lang met zijn camera voor een leerzame en poetische film over balans. Hoe balanceer je de veeleisende muziekindustrie met goed vaderschap? Hoe kan Lukas het verlies van zijn eigen vader verwerken, terwijl hij tegelijkertijd stappen zet naar internationale beroemdheid? Het is een persoonlijk verhaal over je weg vinden, terwijl het leven aan alle kanten aan je trekt. 

 • Regisseur
  René Sascha Johannsen
  Jaar
  2020
  Land
  Denemarken
  Duur
  78 minuten
  Gesproken taal
  Deens, Engels
  Taal ondertiteling
  Engels
 • 19:00 start film
  20:30 einde film
 • Tweet this


Melkweg tipt