Operatie GIF

Operatie GIF

GIFjes Festival door Melkweg & The Hmm

Cinema

Prijs € 9,10

Geldig voor Cineville

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Operatie GIF

GIFjes Festival door Melkweg & The Hmm

Melkweg en The Hmm presenteren: Operatie GIF, het eerste GIFjes festival! GIF (Graphics Interchange Format) plaatst verschillende beelden achter elkaar met een korte herhalende animatie als resultaat. GIFjes veroverden al snel het internet en vandaag de dag is het zelfs een kunstvorm, althans dat vinden wij.

Vanavond vertellen vijf sprekers in 5 minuten over het fantastische medium: GIF. En er is live muziek door Stippenlift! Speciaal voor deze avond omlijst hij zijn elektronische muziek met GIFjes en visuals. Support act Rouzbeh Teymouri maakt als bedroomproducer dromige ambient en videogame-achtige muziek en zal GIFjes begeleiden met zijn muziek.

SPREKERS
- Bart Luppes - How to use reaction gifs
- Kolbrún Póra Löve - Gif as art
- Willem Sjoerd van Vliet - Everything you need to know about the pizza-gif niche
- Daniel Sanama & Vincent Seeber - A collection of the nicest gifs

STIPPENLIFT
Stippenlift is het alter-ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij de muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. Zijn zwaarmoedige teksten over huilen en leed worden omlijnd met elektronische muziek en speciaal voor deze gelegenheid ook met GIFjes en visuals die hij zelf selecteerde.

Operatie GIF maakt deel uit van Melkweg Cinema's fonkelnieuwe programma waarin o.m. internet- en beeldcultuur centraal staat. Houd onze site in de gaten voor meer van dit!

Operatie GIF