PUSH IT ON FRIDAY - 'Future Colleagues'

PUSH IT ON FRIDAY - 'Future Colleagues'

Who is the photographer of tomorrow?

Expo
Gratis

Entrance is free, but reserve a seat via the ticket button

16:30 - 19:30 / Entrance via MILK café

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

PUSH IT ON FRIDAY - 'Future Colleagues'

Who is the photographer of tomorrow?

Speakers: Guglielmo Giomi, Vytautas Kumža, Ewa Scheifes

Op vrijdag 24 mei organiseert PUSH IT TO THE LIMIT een gesprek tussen ‘future colleagues’ rondom de vraag: ‘Wie is de fotograaf van morgen?’ Hoe kan je studenten voorbereiden op een fotografisch landschap dat continu verandert? Fotografen focussen in hun werk steeds meer op andere vormen van presentatie, zoals film, installatie en sculptuur. Wat gebeurt er met fotografie-educatie als de grenzen van het medium zich verleggen naar onbekend terrein? Hoe kan een onderwijsinstelling de snelheid van deze veranderingen bijhouden? 

Tijdens ‘ Future Colleagues ’ faciliteren wij een bijeenkomst om een gesprek te starten over het huidige klimaat in het fotografie-onderwijs. Shout out naar de studenten, docenten en hoofden van afdelingen van de Willem de Kooning Academie, HKU Utrecht, St. Joost in Breda, Rietveld in Amsterdam en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag om PUSH IT TO THE LIMIT op 24 mei om 16:30 in de Melkweg Expo in Amsterdam te vergezellen.

Dit event is gratis te bezoeken maar reserveer je plek via de ticket link. Achteraf draait DJ ITAI en serveren ze je speciale Push-It-Cocktail!