Yuzyuzeyken Konusuruz

Yuzyuzeyken Konusuruz

OZ

Prijs € 29*

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Yuzyuzeyken Konusuruz

Het concert is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvang je een e-mail. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart krijg je van ons per mail meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op de nieuwe datum. We zijn helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen, gezien de uitzonderlijke situatie die is ontstaan doordat we ons complete programma hebben moeten opschorten tot en met 6 april. Dit vanwege eerder genomen maatregelen met betrekking tot het indammen van het coronavirus.

Yüzyüzeyken Konuşuruz komt naar Nederland! De Turkse indieband, opgericht in 2011 door Kaan Boşnak en Engin Sevik, begon als klein videoproject maar genoot in haar thuisland al snel bekendheid dankzij YouTube. Inmiddels bestaat de band uit een grotere formatie en wordt hun geheimzinnige sound van indiefolk en synthpop met Turkse invloeden miljoenen keren gestreamd. Zondag 12 april staan de mannen in de OZ, deze wil je niet missen!

Voor fans van: Son Feci Bisiklet, Adamlar, Yok Öyle Kararlı Şeyler.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Yuzyuzeyken Konusuruz - Sandal

Melkweg tipt