A Place To Bury Strangers

A Place To Bury Strangers

Upstairs

Prijs € 17,25*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

A Place To Bury Strangers

A Place To Bury Strangers uit Brooklyn is nu al bijna twee decennia één van de luidste bands op aarde. Hun alles verschroeiende mix van shoegaze, krautrock en postpunk doet je oren suizen en de grondvesten trillen.

Nieuwe leden John Fedowitz (bas) en Sandra Fedowitz (drums) versterken de meest sensationele versie van de band tot nu toe. John en Oliver waren jeugdvrienden die in de legendarische underground band Skywave speelde en samen futuristische punkmuziek maakten. Nu gaan ze samen met drummer Sandra voor de meest rauwe en losgeslagen poging tot een chaotisch apocalyptische incarnatie. Deze is vastgelegd op een gloednieuwe EP, Hologram, die op 16 juli 2021 wordt uitgebracht op Oliver zijn eigen label Dedstrange.

De band uit Brooklyn doet de dingen op hun manier, gitaren worden gesloopt, en zelfgemaakte effectpedalen van hyperactieve frontman Oliver Ackermann misbruikt, of dat nu prettig is voor je trommelvliezen of niet. Woensdag 6 april 2022 kan je jezelf compleet omvergeblazen laten worden in Melkweg.

zZz

Melkweg tipt