Abraham Sarache

Abraham Sarache

Upstairs

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag, maar we zijn op zoek naar een vervangende datum. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over de verdere afwikkeling. Zodra een nieuwe datum gevonden is maken we deze bekend op onze website en in het Facebookevent en tevens ontvangen alle kaartkopers ook daarover een mail.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Abraham Sarache

Abraham Sarache experimenteert met unieke folk instrumenten en met verschillende muziekgenres.
Het toevoegen van de Venezolaanse cuatro aan hun rock- en metal sound, maakt een nieuw pad vrij voor alternatieve geluiden. Het debuut album "The Gardener" maakte grote indruk op de moderne progressieve, alternatieve rockscene mede door het gebruik van meer traditionele instrumenten zoals ukelele, akoestische gitaar en de Venezolaanse Cuatro. En zo kwam het dat een van de meest interessante rock / metal albums niet met een gitaar werd ingespeeld, maar met een cuatro!

Het prog-rock trio brengt een fris en gerenoveerd eclectisch geluid met machtige solo's. In februari zal hun langverwachte EP "Kaleidoscope of Dreams" het levenslicht zien en dat wordt gevierd met een release party in onze Upstairs. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Abraham Sarache - Kaleidoscope of Dreams (Official Video)

Melkweg tipt