ADE Beats Showcase: Akwasi / Dopebwoy / Woodie Smalls / S10 e.a.

ADE Beats Showcase: Akwasi / Dopebwoy / Woodie Smalls / S10 e.a.

Amsterdam Dance Event

OZ, Upstairs

Prijs € 18,40*

Gratis voor jaarleden

Unfortunately Gigi Lamayne had to cancel her ADE Beats 2019 talk and showcase due to personal reasons.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

ADE Beats Showcase: Akwasi / Dopebwoy / Woodie Smalls / S10 e.a.

Amsterdam Dance Event

Akwasi / Dopebwoy / Woodie Smalls / S10 / CRY / Bokoedro

ADE Beats is het internationale platform voor hiphop, bass en beats tijdens Amsterdam Dance Event. Dit jaar viest het zijn 10-jarig jubileum en that calls for something special. ADE Beats keert niet alleen terug in de Melkweg met een bruisend nationaal en internationaal programma voor de muziekindustrie vol unieke netwerkmogelijkheden, masterclasses en interactieve Q&A’s. Daarnaast organiseren wij dit jaar na de conferentie een speciale showcase met zowel Nederlandse als buitenlandse artiesten on stage! Deze wil je niet missen.

Akwasi is vooral bekend als lid van hiphop formatie Zwart Licht, maar ook als spoken word artiest. De geboren en getogen Amsterdammer is de eigenaar van platenlabel Neerlands Dope en televisieproductiebedrijf Need Vision. Alhoewel hiphop voor altijd de eerste associatie met hem zal zijn, wil hij vanaf nu ook buiten de lijntjes kleuren en buiten zijn hokjes creëren. Deze avond zal hij nieuw materiaal van zijn volgende album geïnspireerd door zijn trips naar Ghana in première brengen.  

Al vanaf 19-jarige leeftijd is de Belgische Woodie Smalls the one to watch. Rappend in het Engels brengt hij een frisse kijk op de klassieke hiphop sound en weet zo sinds zijn debuutalbum ‘Soft Parade’ zowel de harten van new school als old school hiphopfans te veroveren. Grote nieuwsmedia als Complex en Noisey zagen al snel Woodie’s potentie en noemen hem als één van de grootste Europese talenten.

Dopebwoy is zowel rapper als producer. Toen hij na een halfjaar weg moest van zijn muziekopleiding, omdat ze hem ‘niets meer konden leren’, besloot hij zich thuis volledig te focussen op muziek. Inmiddels scoorde hij verschillende grote clubhits als ‘Santo Domingo’, ‘Cartier’, ‘Walou Crisis’ en 'Guap' ft. Boef, en bracht hij onlangs zijn debuutalbum ‘Forever Lit’ uit, die op nummer 1 in de Album Top 100 belandde!

De in 2000 geboren Stien den Hollander (S10) vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Als S10 heeft ze al een drietal projecten uitgebracht, waaronder haar meeste recente EP ‘Lithium’ op Noah’s Ark, dat door 3voor12 ‘de eerlijkste hiphop-plaat van het jaar’ werd genoemd. Met haar meeslepende teksten over donkere trap producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen. Maar ook met dansbare tracks als ‘Gucci Belt’ en ‘FunX Hitje’ laat ze horen van meerdere markten thuis te zijn.

Cry is de jonge rapper van het Rotterdams collectief Individuals. Zijn muziek zit vol vrolijke beats en lines over designerkleding. Met zijn tweede mixtape, ‘Young Cry 2’ en zijn EP 'Domste Van De Landt'', wist hij al binnen enkele dagen een ton streams te pakken, wat al aangeeft dat hij niet zomaar een nieuwkomer is. Live weet hij ook altijd het publiek mee te krijgen met zijn energie, charisma en enthousiasme. Come see for yourself!

Rapper/producer Bokoedro is gefascineerd door duiven, science fiction, futurisme en superkrachten. En dat is terug te horen in zijn unieke sound: zijn trage flow, aparte lyrics en dromerige beats. Op zijn laatste project 'Drocember 2' rapt hij o.a. over 'Glinsterende Duifjes', 'Tijdreizen' en 'Souljahs Huilen Ook'. Op 2 oktober dropt hij zijn nieuwe album “Art of Future Jazz”! Bokoedro is definitely one to watch!

 • OZ:
  19:30 zaal open
  20:15 Woodie Smalls
  21:30 Dopebwoy
  22:30 Akwasi

  Upstairs:
  19:30 zaal open
  20:45 Bokoedro
  21:30 CRY
  22:15 S10
 • Tweet this


Melkweg tipt