Afro Samurai: Resurrection (2009)

Afro Samurai: Resurrection (2009)

Cool Japan Anime: Anime Meets the Hip-Hop Culture

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 10,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Gratis voor We Are Public

Voor Cinevillepashouders is het mogelijk een beperkt aantal tickets te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 18:00 tot 19:15 op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Afro Samurai: Resurrection (2009)

Cool Japan Anime: Anime Meets the Hip-Hop Culture

Na de succesvolle reeks in het kader van de tentoonstelling 'Cool Japan' gaan we samen met Tropenmuseum door met het brengen van de beste anime naar het grote doek, met in september en oktober anime die een connectie hebben met de hiphopcultuur, met breakdancende samoeraikrijgers, dikke shōnen-actie en futuristische hitmen met pistolen.

Afro Samurai is een legendarische manga- en animeserie van Takashi Okazaki die in 2009 een sequel kreeg met deze film van regisseur Fuminori Kizaki, met de stemmen van Samuel L. Jackson en Lucy Liu en een soundtrack van The RZA van Wu-Tang Clan. 

Als het lichaam van zijn vader uit zijn graf gestolen wordt, voelt Afro Samurai zich verplicht om het zwaard weer op te pakken. Hij wil wraak nemen op een horde dodelijke vijanden die aangevoerd worden door een slimme en sadistische leider. 

 • Regisseur
  Fuminori Kizaki
  Jaar
  2009
  Land
  VS, Japan
  Duur
  97 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Engels
 • Tweet this


Melkweg tipt