Agar Agar - ADE LIVE

Agar Agar - ADE LIVE

Amsterdam Dance Event

OZ

Prijs € 20,45

Uitverkocht

Passe-partout

Prijs € 47,45

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Agar Agar - ADE LIVE

Amsterdam Dance Event

Dit concert is onderdeel van ADE LIVE 2018, het festival voor elektronische livemuziek in Melkweg, Paradiso en SugarFactory binnen Amsterdam Damce Event. Bekijk hier het blokkenschema.

Het Franse Agar Agar voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan het synthpop-genre. Het duo maakt sensuele tracks net zoveel geïnspireerd door pop als door techno  Clara en Armand wisten het thuisland al in een vroeg stadium in te pakken met hun even nonchalante als elegante EP 'Cardan' en ze bleven alles behalve onopgemerkt op Eurosonic 2018. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt