Alchemist Live In Amsterdam

Alchemist Live In Amsterdam

Upstairs

Prijs € 26,45*

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Alchemist Live In Amsterdam

Support: Orco / Mr Melt & Dj Vybzniko / Mad Rev Da Suriname Swordsman

Al meer dan twee decennia lang staat The Alchemist bekend als één van de grootste hiphop producers aller tijden. In de jaren '90 werd hij bekend door nauwe samenwerking met Dilated Peoples en Mobb Deep en ontwikkelde zich als producers voor grote hiphop artiesten als Big Pun, Ghostface Killah, Nas, Fat Joe, 50 Cent en Snoop Dogg.

In 2004 bracht hij zijn eerste album '1st Infantry' uit. Deze plaat leverde single 'Hold You Down (featuring Prodigy, Illa Ghee and Nina Sky) en behaalde een felbegeerde spot in de Billboard Hot 100 in 2005. Naast gevestigd producer is The Alchemist de officiële DJ van Eminem en Action Bronson.

Support wordt verzorgd door Revellinho Hamel,beter bekend als Mad Rev Da Surinam Swordsman. De Surinaamse rapper is geboren en getogen in Amsterdam en staat bekend om zijn funky uptempo flows met harde punchlines en sterke berichten over scheve politieagenten, vooroordelen en racisme in de wereld. In liedjes als "No More" rapt hij over opgroeien in Amsterdam door middel van boombap, G-Funk beats met hard kick snairs en funky / jazzy samples en basslines. Hij doet ook shows in het hele land met: saxofonist Jan Driessen, Mr Zudo (DJ / Producer / beatmaker) en Yannick Songca (back-up MC).  

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
E. Coli
https://soundcloud.com/thealchemistofficial/bigger-u-are-the-harder-u-fall

Melkweg tipt