Alex Vargas

Alex Vargas

OZ

Prijs € 22,70*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Alex Vargas

support: Nina June

De Deense Alex Vargas schrijft elektronische en soulvolle songs in het straatje van Jamie Woon en Chet Faker, om de hoek bij Rosie Lowe, BANKS en Seramic. Zijn muziekcarriere kwam in een stroomversnelling toen Dotan hem mee op tour nam langs de Ziggo Dome en als gast op zijn 7 Layers-festival. Zijn debuutalbum staat vol donkere en meeslepende poptracks die hij live met beats en loops tot een compleet ander niveau tilt.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt