All These Voices

All These Voices

Voices of the Future

Upstairs
Regulier:

Prijs € 9,50

Verplaatst

Gratis voor jaarleden

Gratis voor We Are Public

Heb jij niet de financiele middelen om dit programma bij te wonen, maar wil je er toch graag bij zijn? Er zijn een aantal gastenlijstplekken beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar moniek@melkweg.nl

Let op: dit evenement is verplaatst

All These Voices

Voices of the Future

ALL THESE VOICES is een driedelige serie gepresenteerd en gecureerd door OTION. Wat kun je verwachten? Verbinding, connectie, verbazing, interactie. Van bevlogen liederen tot prikkelende spoken word, danssolo’s of monologen. Met verrassende line ups en invalshoeken brengt OTION verschillende mensen bij elkaar voor expressie en connectie. Om identificatie en empathie op te roepen, weer herinnerd te worden aan wat menszijn is. Dit is Voices of the Future. 

De toekomst wordt gevormd door het collectieve verhaal. Op deze avond onderzoeken we verschillende verhalen en ideeën over onze gezamenlijke toekomst. Hoe uiten we onze visie en hoe brengen we die visies tot leven? Met toekomstdenkers, filosofen en makers van het geluid van de toekomst. Onderwerpen als de invloed van technologie, de natuurlijke wereld, sociaal-politieke ontwikkelingen en de rol van spiritualiteit komen aan bod.

De line-up van deze avond wordt binnenkort bekend gemaakt.

All These Voices is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Het programma is voornamelijk Engelstalig.

  • 19:30 doors open
    20:00 start show
  • Tweet this