All These Voices

All These Voices

Voices of the Future

Upstairs
Regulier:

Prijs € 9,50

Tickets

Gratis voor jaarleden

Gratis voor We Are Public

Dit is het verplaatste programma van 20 oktober 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Heb jij niet de financiele middelen om dit programma bij te wonen, maar wil je er toch graag bij zijn? Er zijn een aantal gastenlijstplekken beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar moniek@melkweg.nl

All These Voices

Voices of the Future

ALL THESE VOICES is een driedelige serie gepresenteerd en gecureerd door OTION. Wat kun je verwachten? Verbinding, connectie, verbazing, interactie. Van bevlogen liederen tot prikkelende spoken word, danssolo’s of monologen. Met verrassende line ups en invalshoeken brengt OTION verschillende mensen bij elkaar voor expressie en connectie. Om identificatie en empathie op te roepen, weer herinnerd te worden aan wat menszijn is. Dit is Voices of the Future. 

Om jezelf goed te kennen, moet je weten waar je vandaan komt. In deze editie eren wij het verleden, onze (voor) ouders en de kennis en vertellingen die zij voor ons achterlieten. Wat kunnen we leren van hun geschiedenis, wijsheid en tradities? Hoe leven zij in ons voort?

All These Voices is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Het programma is voornamelijk Engelstalig.
  • 19:30 doors open
    20:00 start show
  • Tweet this


Melkweg tipt