AMILLI

AMILLI

Upstairs

Prijs € 13,80*

Afgelast
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

AMILLI

De 19-jarige singer-songwriter Amilli is als de Duitse Billie Eilish. Ze gebruikt haar veelzijdige stem naast catchy hiphopbeats en kalmerende melodiën. Haar liefde voor jazz en r&b zijn terug te horen in haar eigentijdse popnummers. Ze twijfelde of ze haar debuuttrack 'Rarri' wel op Soundcloud moest zetten, maar die onzekerheid verdween vrijwel meteen. In een mum van tijd kreeg ze honderdduizenden streams en werd ze opgepikt door Hype Machine and Pigeons and Planes. Ze is druk bezig met nieuw materiaal en deze winter staat ze in de Upstairs!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt