Amsterdam Calling 2021

Amsterdam Calling 2021

Max
regulier:

Prijs € 30

Verplaatst

korting

Prijs € 25

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

Let op: dit evenement is verplaatst

Amsterdam Calling 2021

Yes! Het gaat weer gebeuren! OGAE NL, dé songfestivalfanclub van Nederland, organiseert Amsterdam Calling 2021, hét songfestivalfeest van Nederland, waar artiesten en liefhebbers van het Eurovisiesongfestival uit heel Europa elkaar kunnen ontmoeten. De volgende editie vindt plaats op 9 april in onze Max. De optredende artiesten worden in de komende weken bekend gemaakt. De succesformule blijft ongewijzigd. De optredende artiesten zullen niet alleen hun eigen festivalsongs zingen, maar ook andere bekende Eurovisie-classics. 

Aansluitend aan de optredens bouwen enkele Eurovisie-dj’s een weergaloos swingfeestje met aanstekelijke én verrassende Eurovision-beats, waarbij stilstaan geen optie is en meezingen mag.  Bovendien vindt de dag ná Amsterdam Calling in de stad ook nog het befaamde Eurovision in Concert plaats, met heel veel toekomstige songfestivalklassiekers. Deze unieke combinatie staat garant voor een weekend boordevol Eurovisie: een must voor elke liefhebber. Kortom, de perfecte warming up voor Rotterdam 2021!


Melkweg tipt