Amsterdam Calling 2022

Amsterdam Calling 2022

OZ
regulier:

Prijs € 30

Tickets

korting

Prijs € 25

Dit is het verplaatste programma van 9 april 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Amsterdam Calling 2022

Yes! Het gaat weer gebeuren! OGAE NL, dé songfestivalfanclub van Nederland, organiseert Amsterdam Calling 2021, hét songfestivalfeest van Nederland, waar artiesten en liefhebbers van het Eurovisiesongfestival uit heel Europa elkaar kunnen ontmoeten. De volgende editie vindt plaats op 9 april in onze Max. De optredende artiesten worden in de komende weken bekend gemaakt. De succesformule blijft ongewijzigd. De optredende artiesten zullen niet alleen hun eigen festivalsongs zingen, maar ook andere bekende Eurovisie-classics. 

Aansluitend aan de optredens bouwen enkele Eurovisie-dj’s een weergaloos swingfeestje met aanstekelijke én verrassende Eurovision-beats, waarbij stilstaan geen optie is en meezingen mag.  Bovendien vindt de dag ná Amsterdam Calling in de stad ook nog het befaamde Eurovision in Concert plaats, met heel veel toekomstige songfestivalklassiekers. Deze unieke combinatie staat garant voor een weekend boordevol Eurovisie: een must voor elke liefhebber. Kortom, de perfecte warming up voor Rotterdam 2021!


Melkweg tipt