• Concert

Finale Amsterdamse Popprijs

GRAP presenteert

Max Hell, Sachee, Panda Noir, Cloud Cafe, ALOYSE en Liam Pek

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 13,80
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 zaal open 19:30 aanvang

Na vijf denderende voorrondes en twee succesvolle halve finales is het op zaterdag 19 november tijd voor de grote finale van de Amsterdamse Popprijs 2022! De selectie van dertig bands mondde uit in twaalf halve finalisten, waarvan vervolgens zes finalisten zijn overgebleven. Op 19 november strijden Max Hell, Sachee, Panda Noir, Cloud Cafe, ALOYSE en Liam Pek om de winst in de OZ van de Melkweg Amsterdam.

De Amsterdamse Popprijs is de bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. In haar zesentwintig jarige bestaan is de 'Popprijs' een instituut geworden. De competitie geeft bands de kans om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie en te spelen op gerenommeerde podia in Amsterdam. Voor vele deelnemers bleek de Popprijs bovendien een springplank naar een succesvolle carrière. Winnaars zijn onder andere Marathon, Ben Forte, WIES, TAPE TOY, Jagd, Sarah-Jane, The Great Communicators en Yori Swart.

Tijdens de finale krijgen de zes Amsterdamse bands ieder 20 minuten de kans om zich te presenteren voor een vakjury. De winnaar van de Amsterdamse Popprijs gaat naar huis met een prijzenpakket met o.a. studiotijd bij Studio peggy51, een studio photoshoot door Richard Tas Photography, 24/7 repeteren voor een periode van 3 maanden bij Treehouse NDSM, een waardecheque van Dijkman Muziek, een tegoedbon voor repetities in de Q-Factory en meer.