Anomalie

Anomalie

Upstairs

Prijs € 17,05*

Uitverkocht

CJP

Prijs € 14,20

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Anomalie

Anomalie is het elektronische live project van de klassiek geschoolde en zeer veelzijdige producer Nicolas Dupuis. Na de release van zijn stijlvolle project Métropole in juni 2017, verschijnt in de herfst van 2018 de langverwachte opvolger, Métropole Part II, waarmee hij de serie afsluit. Voor deze EP werd Nicolas voornamelijk geïnspireerd door zijn woonplaats Montreal. De in Montreal wonende Anomalie maakte in april 2017 zijn debuut met zijn single Odyssée op Gramatik’s label Lowtemp. Kort nadat hij een jaar lang tourde als toetsenist met Gramatik’s Epigram tour bracht hij in 2017 zijn debuut EP Métropole uit. Hierna ging Anomalie viral met video’s van zijn live performances. 

Voortbouwend op zijn groeiende wereldwijde fanbase, tourt Anomalie nu wereldwijd met Anomalie Live, een 4-koppie live band waarbij zijn muziek tot leven komt op het podium door energieke arrangementen en originele interpretaties van zijn muziek. Muziek zit Dupuis in het bloed. Hij studeert inmiddels al meer dan 17 jaar klassiek en jazz piano. In 2012 kreeg hij als eerste persoon ooit de Yannick Nézet-Séguin (Philadelphia Orchestra, Orchestre Métropolitain, Rotterdams Philharmonisch) excellentiebeurs toegekend.

ANOMALIE - CANAL (LIVE PERFORMANCE)

Melkweg tipt