• Concert

Aries

Support: Verzache

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 25 januari. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

19:00 Zaal Open 20:00 Verzache 20:50 ARIES

SUPPORT: VERZACHE

Dit is het verplaatste concert van 25 januari

Aries is een rapper die begon met het remixen van tracks op YouTube. Zijn unieke mixen zoals de lo-fi edit van Childish Gambino’s ‘This Is America’ en ‘If XXXTentacion’s ‘SAD!’ was more happy’ zorgde voor een following die alleen maar is gegroeid nadat hij zijn eigen track online zette. Met meer dan een miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify breng hij ons tegenwoordig trap en mumble-rap influenced tracks. 2019 bracht zijn project ‘Welcome Home’ en sindsdien heeft Aries meerdere singles gedropt - waaronder 'Kids On Molly' die afgelopen augustus uitkwam. Na twee jaar is hij terug om zijn uitverkochte OZ show nog eens dunnetjes over te doen in onze Max mét nieuwe muziek! 15 september - Get ready!  

Support komt deze avond van  Verzache! Zach Farache, beter bekend als Verzache, is een 23-jarige zanger, songwriter en producer uit Toronto. Hij begon in zijn tienerjaren als elektronische producer en staat nu bekend als 'The King of Bedroom Pop'. Meest recentelijk, in 2021, bracht Verzache zijn langverwachte debuutalbum uit, 'My Head is a Moshpit', met hits als "Messed Up" en "All I Need." This one is gonna be big!