Arizona Zervas

Arizona Zervas

OZ

Prijs €23*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Arizona Zervas

''Roxanne, Roxanne, all she wanna do is party all night.'' Wellicht gaat er een belletje bij je rinkelen als je deze lyrics hoort. Het nummer 'Roxanne' van Amerikaanse rapper Arizona Zervas ging namelijk in 2019 viral op TikTok. Inmiddels heeft de track al meer dan een miljard streams op Spotify, en meer dan 143 miljoen views op Youtube. Maar vergis je niet, Arizona is geen one-hit wonder. Hij begon met het maken van muziek op zijn zestiende, en heeft sindsdien al meerdere hits uitgebracht. In 2020 stond hij zelfs op de MTV VMA longlist voor ''Best New Artist''.

De muziek die Arizona maakt gaat over zijn eigen ervaringen. ''I make songs about my life. Non-fiction.'' Hij omschrijft het genre als een mix van pop, rap en rock. Maar het allerliefst laat hij de genres links liggen, en haalt hij inspiratie uit verschillende muziekstijlen. Donderdag 2 september laat de TikTok-sensatie zijn muzikale kunsten zien in de Melkweg, en dat wil je natuurlijk niet missen!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt