Arlo Parks

Arlo Parks

OZ

Prijs € 19*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 1 mei 2021. Het programma is daarom verplaatst naar 9 december 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Arlo Parks

Naar haar debuutalbum werd al vanaf de start uitgekeken, inmiddels zijn Billie Eilish en Phoebe Bridgers ook fan van de zijdezachte indiefolk en adembenemende stem van Arlo Parks. De zelfbenoemde tomboy uit West-Londen laat zich met haar Nigeriaanse, Tsjadische en Franse roots rijkelijk inspireren door gedichten, spoken word, maar ook artiesten als Sufjan Stevens en King Krule – met hier en daar een emo-referentie.

Waar Arlo Parks in eerdere songs ‘Super Sad Generation’ en ’Cola’ nog worstelde met haar identiteit als biseksuele tiener, benadert ze diezelfde struggles op ‘Green Eyes’ (ft. Clairo) positief vanuit zelfverkenning, zelfacceptatie en adolescentie. Op 29 januari is haar debuutalbum "Collapsed In Sunbeams" een feit, gevolgd door een show in de OZ in het voorjaar.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt